Sports – träning på dina villkor

Skomakare bliv vid din läst, som det gamla talesättet säger...

Business & Sports Club är specialister inom golf, padel, squash, fysträning och löpträning. Som kvinnlig eller manlig medlem väljer du flexibelt hur du vill nyttja vårt stora utbud av träning eller spel.

johan-edfors-golf-ringon

Golf

Ända sedan starten för mer än 10 år sedan så har golfen varit en viktig del i vårt koncept. Vår kollega Johan Edfors spelade framgångsrikt under många år på Europatouren med flera vinster. Idag så ansvarar han tillsammans med Magnus Svalin som även han spelat professionellt med några vinster här på hemmaplan.

Vi erbjuder regelbundet olika träningspass under både vinter och sommarsäsongen. Under golfsäsongen så spelar vi 4-5 roliga tävlingar på t.ex. Hills, Hovås, Albatross m.fl. Vi erbjuder även möjligheter att medverka vid tre kortare tvådagarsutflykter på vår, sommar och hösten till olika platser i Skåne, Bohuslän m.fl.

Padel

Eftersom Business & Sports Club var först norr om Skåne med att som ägare började etablera padelhallar först i Högsbo och sedan i Borås, Delsjön, Ringön, Linnarhult, Stenkullen, Norge m.m. Vi har sedan januari 2014 erbjudit medlemmar att spela och träna padel med vår klubb. Idag erbjuder vi i Högsbo och på Ringön 6 olika pass i veckan genom mixed, tjejträning och grupper för herrar. P.g.a. att vi varit med så många år så har vi en bra bredd med såväl duktiga spelare som nybörjare. Alla är välkomna.

Squash

Vi har en grupp som tränar och spelar squash en gång i veckan på Landala Squashhall. Även om padel har lockat många spelare så finns det fortfarande en del som verkligen uppskattar att få upp pulsen rejält med ett roligt träningspass genom squashen.

Cirkelträning

Två gånger i veckan så erbjuder vi effektiva fyspass i vår anläggning på Ringön. Fokus ligger på att stärka bål, rygg och knämuskler. Med variation mellan de olika passen så kombinerar vi övningar med puls, styrka, rörlighet och kondition. Johan Edfors håller oftast i våra pass som varar mellan 30-45 minuter på lunchtid eller senare eftermiddag.

Löpträning

En gång i veckan under den årstiden då det är lämpligt att springa så utgår vi från Ringön under ledning av Janne Cederfont. Passen lämpar sig för alla, men är du lite starkare så får du ut ditt genom intervallträningen. Janne ger handfasta tips och coachar alla som vill förbättra eller lära sig att springa lite bättre och smartare.

FÖLJ OSS PÅ

© Business & Sports Club 2022

© Business & Sports Club 2022