Sports

Vi erbjuder våra medlemmar sport och träningsaktiviteter året om. Som medlem i Business & Sports Club kan du varje vecka nätverka och vara med på olika pass med cirkelträning, golf, löpträning och padel.  

Golf ligger oss varmt om hjärtat och nästan alla vi som arbetar med Business & Sports Club har spelat mer eller mindre golf under många år. Våra partners Johan Edfors flerfaldig vinnare på Europatouren och Magnus Svalin som spelat professionellt ansvarar för våra träningar, tävlingar och resor.

Eftersom Business & Sports Club äger Padel Center Group med anläggningar i Borås, Delsjön, Högsbo, Knarrholmen, Linnarhult, Ringön, Stenkullen och Vrångö. Varje vecka så har vi 5-6 pass där ni som medlem kan spela och träna med våra egna profileroch elitspelare som t.ex. Viktor Stjern, Antonette Andersson och Linus Frost.

För att öka din rörlighet och styrka så kan du medverka vid våra fyspass och cirkelträning två gånger per vecka i Högsbo eller på Ringön i våra gym på Padel Center. Johan Edfors och Antonette Andersson håller i våra olika pass.

Vi erbjuder även ett pass med löpcoach som utgår från Ringön en gång i veckan. Janne Cederfont som arbetat i många år på New Balance är certifierad löpcoach och håller i träningen. 

 

Vill du veta mer? Kontakta mig, Pontus Henryz, så hör vi av oss med mer information om våra medlemskap och priser.

Göteborg

Ringögatan 10

417 07 Göteborg