Sports – träning på dina villkor

Skomakare bliv vid din läst, som det gamla talesättet säger...

Business & Sports Club är specialister inom golf, padel, squash och fysträning. Som medlem väljer du flexibelt hur du vill nyttja vårt stora utbud av träning eller spel.

johan-edfors-golf-ringon

Golf

Ända sedan starten så har golfen varit en viktig del i vårt koncept. Vår kollega Johan Edfors spelade framgångsrikt under många år på Europatouren med flera vinster. Idag så ansvarar han tillsammans med Magnus Svalin som även han spelat professionellt med några vinster här på hemmaplan.

Vi erbjuder regelbundet olika träningspass under både vinter och sommarsäsongen. Under golfsäsongen så spelar vi flera roliga tävlingar på t.ex. Hills, Hovås, Albatross m.fl. Vi erbjuder även möjligheter att medverka vid flera kortare golfresor på vår, sommar och hösten till olika banor i bra sällskap.l

Padel

Vi var pionjärer och bland de första i hela Sverige att etablera padelhallar bl.a. i Delsjön, Högsbo och på Ringön. Vi har sedan januari 2014 erbjudit medlemmar att spela och träna padel med vår klubb. Idag erbjuder vi i Högsbo och på Ringön 5 olika pass i veckan för både kvinnor och män. Eftersom vi varit med så många år så har vi en bra bredd med såväl duktiga spelare som nybörjare. Alla är välkomna.

Squash

Vi har en grupp som tränar och spelar squash en gång i veckan på Landala Squashhall. Även om padel har lockat många spelare så finns det fortfarande en del som verkligen uppskattar att få upp pulsen rejält med ett roligt träningspass genom squashen.

Cirkelträning

Våra medlemmar skall kunna idrotta högt upp i åldrarna. Därför ligger vårt främsta fokus på att stärka bål, rygg och knämuskler. Vi kombinerar olika övningar för att få med puls, styrka, rörlighet och kondition. Johan Edfors håller oftast i våra pass som varar mellan ca. 45 minuter på lunchtid.

Vi har en bred sportverksamhet. Fyll i formuläret så berättar vi mer om vårt utbud. Vi hörs!

FÖLJ OSS PÅ

© Business & Sports Club 2022

© Business & Sports Club 2022