Club – aktiviteter för att knyta nya kontakter

Genom att träffas vid olika typer av aktiviteter så kan du knyta värdefulla kontakter och skapa nya affärsrelationer. Vi erbjuder regelbundna och sociala aktiviteter genom våra Klubbluncher, Klubbkvällar och olika Provningar.

Det är ju ingen hemlighet att man genom sociala aktiviteter och träffar kan bygga upp nya relationer. Att lära känna olika människor i en klubb eller i ett nätverk kan bidra till dina framgångar. Att ha ett brett kontaktnät med bra personer som du kan vara skillnaden mellan att lyckas bra eller ännu bättre.

Klubblunch

Ungefär var tredje vecka så träffas vi i våra klubblokaler, ute hos en medlem eller i vår restaurang på Ringön. Här är stämningen god och modellen är enkel. Du bokar in dig och ansluter dig till lunchen där du kommer att träffa befintliga medlemmar som varit med i många år plus en del nya. Vid vissa luncher så håller ett av medlemsföretagen en kortare och informativ presentation om sig och deras bolag. Detta ger dig möjligheten att få veta lite mer om en av våra medlemmar. Våra klubbluncher är ofta i direkt anslutning till ett Forum eller en Workshop.

Klubbkväll

Någon gång per kvartal så träffas vi i direkt anslutning till ett Seminare där vi äter en bit mat och tar något att dricka. Även här så ligger fokus i att under trevliga former knyta nya kontakter eller vårda gamla relationer. Vid de flesta av våra Klubbkvällar så håller vi en provning med olika teman inom öl eller vin.

Provningar

Ytterligare en gång per kvartal så träffas vi antingen en fredag eller lördag eftermiddag för öl eller vinprovningar där ett stort urval kommer från bryggeriets egna produkter och import. I vårt hus verkar bryggeriet med egen produktion, men även lagerhållning av bl.a. viner. Här ser vi gärna att du tar med dig din respektive. Detta kan bli en trevlig start på kvällen där man väljer om man sedan vill stanna kvar för att äta en bit i restaurangen.

Är du är nyfiken på hur vårt medlemskap ser ut? Fyll i formuläret så berättar vi mer. Vi hörs!

FÖLJ OSS PÅ

© Business & Sports Club 2022

© Business & Sports Club 2022