Event – skräddarsydda eller färdiga paket

På Ringögatan 10 i centralt läge har vi skapat en helt unik mötesplats med konferensrum, seminarielokal, padelhall, restaurang och ett bryggeri med pub. Oavsett om du vill göra en aktivitet för dina kunder, anställda eller dra ihop en egen grupp så hjälper vi dig med att kombinera ett upplägg med event som passar ert schema och budget.

Vi hjälper dig eller ditt företag med att sätta ihop en skäddarsydd lösning för konferenser från små grupper upp mellan 10-60 personer.

Restaurang

Vi kan ta upp tilll 80 sittande gäster i restaurangen som drivs av bryggeriet Två Feta Grisar. Halva restaurangen ligger ute i själva padelhallen vid vår centercourt och den andra halvan inne i baren och köksdelen. Inriktningen på vår mat är en mix av genuin mat från Laos/Asien, Sverige och Belgien. Knasig blandning? Nej, det tycker inte vi. Vår restaurangchef och kock kommer ifrån Laos. Hon gillar även att laga svensk mat. Sen brygger vi ju många olika ölsorter och stilar från Belgien som gör att det köket kommer in i bilden. Vi gillar att kombinera och para ihop mat och våra olika ölsorter. Vi har öppet på lunch onsdag-lördag, samt fredag och lördag eftermiddag/tidig kväll.  Vi erbjuder allt från enklare mellanrätter rätter till sharing menyer eller 2-3-4-rätters av hög kvalitet. Här hittar du restaurangens lunchmeny och våra mellanrätter Two Fat Pigs Menu

Bryggeri med pub

Vill du få en visning av bryggeriet och boka en ölprovning med en stor och smakrik bredd? Bryggeriet Två Feta Grisar och De Vos Belgisk Öl producerar spännande hantverksöl mitt i våra lokaler på Ringön. Det är en integrerad del av huset. Från några av padelbanorna så ser du alla tankar inne bryggeriet genom fönstret. Mitt inne i bryggeriet har vi en pub och serverar 17-18 olika ölsorter. Där finns ölsorter som passar alla smaker. Allt ifrån lättdrucken ljus öl till mörka och svarta härligheter. Det är verkligen en helt unik miljö. Besök gärna Bryggeriet!

Konferens

En del av vårt grundkoncept som en företagsklubb innebär givetvis att vi har olika mötesrum och lokaler för seminarier. Vi har allt från mindre rum för 4-6-8 personer med bildskärmar, utrustning för videokonferens, whiteboards, blädderblock, wifi m.m. Vi har även en större lokal för seminarier eller grupper upp till 60 personer. Helt i egen regi genom vår restaurang så löser vi eget bakat bröd med malt från bryggeriet för frukost, frallor m.m. Fruktskålar, lunch, eftermiddagsfika, middag eller om ni har andra önskemål.

Padelhall

Mitt i huset ligger våra fyra dubbelbanor och 1 singelbana. Vi ordnar tävlingar för ditt företag eller din grupp. Antingen enklare americanos, mexicanos till regelrätta och lottade tävlingar. Vill alla spela samtidigt så är ju grupper upp till 16 personer praktiskt, men vill man göra en tävlig där några kan vilka mellan matcherna så har vi både vår restaurang eller bryggeripubben att tillgå. Besök gärna Padel Center Ringön!

Sätt ihop ditt egna paket

Det är enkelt att sätta ihop olika paket med t.ex. padel på dagtid för 300:-/timma eller 440:-/timma på kvällar och helger. Våra luncher för 109:- och på kvällarna kan vi erbjuda olika mellanrätter från 79:- eller varmrätter från 150:-. Ölprovningar kostar 395:-/per person. Konferensrum från 800 för en halvdag och 1500:-/heldag. Seminarielokal för 4500:- för en heldag inkl. kväll.

 

Om du är intresserad av vår Event verksamhet, fyll formuläret så berättar vi mer. Vi hörs!

FÖLJ OSS PÅ

© Business & Sports Club 2022

© Business & Sports Club 2022