-Padel Center Göteborg AB går vidare och planerar nu för en ny anläggning i Borås. Byggloven är inskickade och ambitionen är att vara i gång under senare delen av hösten, säger Stefan Koch, VD för Padel Center. Anledningen till etableringen är främst för att vi har en väldigt god relation till Stefan Hansson på Hansson Holding som är medlem i Business & Sports Club, brinner för padel och äger fastigheten. Vi driver en identisk anläggning sedan januari 2014 för allmänheten och företag vilket underlättar en hel del när ett sånt här projekt skall dras igång fortsätter Stefan Koch.

Ytterligare anledningar är att vi har goda relationer med en hel del företag som verkar i både Göteborg och Borås där vi ser stora fördelar för att bedriva aktiviteter för företagare.

-Vårt koncept med Business & Sports Club tror vi kan öka intresset för företag i Borås genom att kombinera sportaktiviteter med nätverkande, säger Pontus Henryz, VD för Business & Sports Club. Vi har ett unikt koncept för företagsledare och VD som visat sig attraktivt i Göteborg med omnejd. Vi har ett hundratal ledare i vårt koncept och är givetvis ödmjuka inför etableringen men tror att en liknande modell har plats även i Borås, fortsätter Pontus.

För mer information:

Padel Center – Stefan Koch stefan@bscg.se 070 3692438

Business & Sports Club – Pontus Henryz pontus@bscg.se 070 7354581