Varje vecka får vi flera samtal från spelare som utgår från att vi har flera anläggningar i Göteborg, och som blir rätt förvånade när vi informerar att så är inte fallet. Padel Center Göteborg AB har funnits sedan hösten 2013 och slog upp portarna för den första hallen i Göteborg i januari 2014.

Helsingborgs Racketklubb var ju pionjär och först ut med sin anläggning i Sverige och ett par år senare inom loppet av ett par månader så startade Padelhallen i Hässleholm, Malmö Padelcenter och Padel Center Göteborg.

Eftersom vi var tidigt hade vi förmånen att kunna ta domänadressen padelcenter.se, men efter fyra år ser padel-Sverige helt annorlunda ut med anläggningar över hela landet. Sporten har fullkomligen exploderat och hittat helt nya målgrupper för såväl motionärer som fanatiker. Vi är både glada och nöjda med att vi har bidragit till den här positiva utvecklingen. Eftersom vår anläggning dessutom har en ganska hög beläggningsgrad så är fler anläggningar i Göteborg nödvändigt för att sporten skall växa och göra det möjligt för fler att spela.

Landets padelfeber utvecklas än så länge av entusiastiska entreprenörer och olika grupper. Många av dessa entreprenörer väljer snarlika namn på anläggningar för att knyta an till sporten, vilket är logiskt och naturligt.

Att Zlatan ger sig in branschen är ju helt fantastiskt med tanke på den publicitet en gigantisk kändis kan bidra med. Det kommer att bredda sporten och ta den till en helt ny nivå. Han väljer också att särskilja sig med namnet Padel Zenter vilket behövs när de nya etableringarna kommer i samma städer där andra aktörer inom padel redan finns.

Runt om i landet finns anläggningar som adderat padelcenter ihop med stadens namn vilket fungerar väldigt bra. T.ex. Halmstad Padelcenter, Padel Center Göteborg, Malmö Padelcenter Optimized Padel Center(Varberg), Växjö Padelcenter, Umeå Padelcenter, Uppsala Padelcenter, Västerås Padelcenter, Örebro Padelcenter m.fl..

Funderar någon i landet på att sätta upp anläggningar på samma ort som t.ex. i vårt fall Göteborg kan vi med negativa erfarenheter rekommendera er att tänka till. Alltför snarlik profilering i sociala medier och på Matchi kan dessvärre bli vilseledande och förvirrande för kunder som ringer fel eller i sämsta fall åker till fel anläggning.

För tydlighetens skull så finns Padel Center Göteborg i Högsbo och Padel Center Borås i Viared som öppnar om några veckor. Du som kund väljer givetvis var du vill spela padel.

Oss når ni på padelcenter.se info@padelcenter.se 031-452400 och 033-120001

Välkommen!