Ett helt nytt forum för ekonomer i Göteborg

Ett helt nytt forum för ekonomer i Göteborg

 

Logo_BSC_Black_90_tagline-150Med start i början på 2017 fortsätter den snabbväxande nätverksaktören BSC att utöka sitt utbud inom forum. Företaget driver idag olika grupper för VD i mindre respektive medelstora bolag och är nu i startgroparna med en helt ny grupp för ekonomer.

För att vara Sveriges näst största stad är utbudet av Göteborgsbaserade chefsgrupper ganska magert. Stan ångar på med en bra arbetsmarknad och i tretton kommuner runt Göteborg så finns det enligt SCB  ca. 14000 bolag med 5 anställda eller fler, så det finns utrymme för betydligt fler alternativ på marknaden anser BSC.

Vi har sedan starten 2011 utvecklat och förfinat vårt koncept kring aktiviteter och forum för målgruppen av mindre och medelstora bolag, säger Pontus Henryz som är VD och grundare av BSC.  Han menar att tiden nu är mogen att ta nästa kliv in i ett område där det finns plats för nya grepp i en bransch som annars kan vara lite stel och prestigefull.

Under våren gick Peter Nevhagen in som styrelseordförande i företaget och ansvarar även för BSC Forum och de olika VD-grupperna som är igång.

Det är en spännande tid vi har framför oss med ett rejält omtag och satsning på våra forum. Det är mycket stimulerande att få arbeta med bolag som har ambitioner och vill växa, säger Peter. Han fortsätter genom att  säga att han har själv stor erfarenhet av att utveckla bolag och gillar verkligen miljön hos BSC där det finns många spännande bolag som medlemmar.

I början på 2017 drar BSC Forum igång en helt ny grupp för ekonomichefer,  controllers eller vilken titel nu bolagen väljer att ha på så sina ekonomer. BSC har engagerat Peter Lindberg som samarbetspartner och moderator för den nya gruppen av ekonomer. Peter har en stor erfarenhet som finanschef och CFO i flera olika bolag och har en inspirerande personlighet som passar utmärkt för uppdraget säger Pontus Henryz.

 

Jag tycker att det här uppdraget är riktigt roligt, för jag gillar inte bara den komplexa ekonomiska världen utan även att få arbeta med drivna människor, säger Peter Lindberg.

 

 

Business & Sports Club är sedan 2011 en helt unik företagsklubb och ett större nätverk för VD, ägare och chefer i Göteborg. Bolaget har närmare 100 företagsmedlemmar och växer i god takt inom fyra olika områden. Förutom BSC Företagsklubb, BSC Forum och BSC Sport & Hälsa finns även BSC Affärsnätverk som erbjuder Göteborg ett par grupper för ökad försäljning. Bolaget beräknas i sin helhet omsätta strax under 3 miljoner 2016 och sysselsätter f.n. 5 anställda och konsulter.

För kontakt:

Pontus Henryz, VD                                                          0707354581        pontus@bscg.se

Peter Nevhagen, Styrelseordförande                         0708850089        peter@bscg.se

Peter Lindberg, moderator                                         0706438632        lindberg@bscg.se